De vrouw op de trap - 2014

 

Vertaald door Gerda Meijerink
Gebonden, 288 blz. € 19,95
978 90 5936 525 4

Koop of bestel het boek bij uw plaatselijke boekhandel of bestel via onze webshop

Ook verkrijgbaar als eboek ISBN 978 90 5936 526 1
€ 14,95 | klik om te bestellen

 
- Titelpagina
- Leesfragment
- Recensies
 

Een beroemd schilderij van een vrouw, dat lang gold als spoorloos, duikt plotseling weer op. Een verrassing voor de kunstwereld, maar ook voor een advocaat, die – lang geleden – in een conflict tussen de schilder en de eigenaar van het doek verzeild raakte. Hopeloos verliefd op de – volledig naakt – geportretteerde vrouw, hielp hij haar toen in het bezit van haar betoverende portret te komen. De dag daarop waren vrouw en schilderij verdwenen.

Alle drie de mannen, de advocaat, de schilder en de kunstverzamelaar, voelen zich, ieder op hun eigen manier, door haar bedrogen. In een verborgen baai aan de Australische kust komt het tot een weerzien. De drie mannen willen terug waar ze denken recht op te hebben. Maar er is er maar één die de kans grijpt om de vrouw nu op een andere, nieuwe manier te leren kennen – al weet hij dat het einde van hun tijd samen snel nadert.

Een betoverende roman over recht en onrecht, over bezit en verlies, echte en valse nabijheid. Over een man die probeert het vastgeroeste patroon van zijn leven open te breken. Over het geluk van een liefde die weet dat ze eindig is.

 
 
 
 
 
copyright (c) 2016 Uitgeverij Cossee - www.cossee.com
 
Naar Cossee.com