19/09/2010 - Bernhard Schlink in Nederland

 

In het najaar van 2010 zal Bernhard Schlink een aantal lezingen geven.

Maandag 29 november: deelname aan een debat in het Haagse Vredespaleis als onderdeel van zijn benoeming tot Vredesfilosoof door de gemeente Den Haag gevolgd door een discussie met Geert Mak en vragen uit het publiek. Op de site van de gemeente meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Donderdag 25 november: lezing met Bernhard Schlink in Antwerpen. Georganiseerd door De Groene Waterman, Van Halewyck en Border Kitchen. Meer informatie op de websites van De Groene Waterman en Border Kitchen. Deze avond is helaas geannuleerd!

Woensdag 17 november: lezing met Bernhard Schlink in Amsterdam. Georganiseerd door het Goethe Instituut en Uitgeverij Cossee. Meer informatie op hun website.

Donderdag 11 november: lezing met Bernhard Schlink in Haarlem. Georganiseerd door Boekhandel Athenaeum. Meer informatie op hun website.

Woensdag 10 november: lezing met Bernhard Schlink in Groningen. Georganiseerd door Selexyz Scholtens. Meer informatie op hun website.

Maandag 8 november: een besloten ontmoeting tussen Bernhard Schlink en de Hoge Raad te Den Haag.

Zondag 19 september: vertoning van The Reader en discussie met de auteur achteraf. Pathé Buitenhof te Den Haag. Eerder werd de auteur kort geïnterviewd voor een speciale editie van de Stadskrant van Den Haag.

Zondag 5 september: Discussie met Geert Mak op Manuscripta, Westergasterrein te Amsterdam.

 
 
 
 
 
 
copyright (c) 2016 Uitgeverij Cossee - www.cossee.com
 
Naar Cossee.com